Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Kawasaki Ninja 500 SE

 

Motovlog YouTube-kanaal toevoegen - handleiding

Je wil graag met je YouTube-kanaal in de lijst van motovloggers? Leuk! Het enige wat er tegenover staat is dat je het kanaal van Startersmotor in je 'aangeraden kanalen' zet. Op die manier helpen we elkaar bekender worden. Als je niet precies weet hoe je dit moet doen, staat hieronder een uitleg hoe je dit zo snel mogelijk voor elkaar kan krijgen. Aanbevolen kanaal toevoegen aan je YouTube-kanaal:

1. Log in op YouTube op een desktop of laptop, via de smartphone-app of tablet-app is het namelijk niet mogelijk.
2. Klik rechtsboven op je ikoontje, in het menu kies je 'Mijn kanaal'
Motovlog uitleg
3. Hierna klik je op de blauwe knop 'Kanaal aanpassen'
Motovlog uitleg
4. Nu zie je bij 'Aanbevolen kanalen' een knop '+Kanalen toevoegen'. Deze klik je aan. Zie je dit niet, dan moet je wellicht je kanaal zo aanpassen dat dit wel zichtbaar is. Zie hiervoor dit filmpje. Voor sommige mensen staat dit standaard niet ingeschakeld en dan kan je blijven zoeken. Voor meer info via het Google product forum, klik hier.
Motovlog uitleg
5. In het volgende scherm kan je de titel aanpassen (niet nodig) en daaronder een kanaal invullen (MotoSnax) en klikken op 'Toevoegen'. In het venster er onder zie je nu de naam van het kanaal en de kanaalafbeelding. Klik onderaan op 'Gereed'.
Motovlog uitleg
6. Het kanaal staat er nu bij en je bent klaar. Laat mij weten dat het kanaal er bij staat en ik zorg er voor dat jouw kanaal bij de motovloggers komt te staan.

Heb je nog vragen? Gebruik het contactformulier of stuur mij een privé bericht op YouTube.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!