Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Advertorial

Motorverzekering (ook op uitdraai)

Je hebt je rijbewijs gehaald, je hebt onder andere op Startersmotor.nl gekeken welke motoren geschikt zijn voor het A1- of A2-rijbewijs en je hebt je keus gemaakt. Je staat op het punt een motor te kopen, gefeliciteerd! Een heerlijk gevoel en je kan niet wachten tot je die sleutels in je handen krijgt en je eindelijk mag rijden! Bij een motor hoort echter wel een motorverzekering, je bent verplicht minimaal WA-verzekerd te zijn om deel te nemen in het verkeer.

Er zijn meerdere verzekeraars en verschillende vormen van verzekeringen waaruit je kan kiezen. Welke moet je nou kiezen? Die keuze is geheel aan jezelf en waar jij je het beste bij voelt.

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Bij deze verzekering is er alleen dekking voor schade die jij met jouw motor aan een ander toebrengt.

WA + Beperkt Casco

Naast de verplichte WA verzekering, vergoedt deze verzekering ook schade door diefstal, brand, zelfontbranding, joyriding, storm- en natuurschade.

WA + Volledig Casco (Allrisk)

Naast de risico’s die worden gedekt door de Beperkt casco verzekering, vergoedt deze verzekering schade door o.a. aanrijding, van de weg raken en vallen, ook als je deze schade zelf hebt veroorzaakt. Tevens is schade aan helm en kleding gratis meeverzekerd tot een bedrag van € 1.500,- per opzittende.

WA + Volledig Casco + 3 jaar aanschaf- / taxatiewaarde

Wanneer je kiest voor WA Volledig Casco + 3 jaar aanschaf- / taxatiewaarde, kies je voor 100% zekerheid. Jouw motor is nu gedurende de eerste drie jaar na aanschaf of taxatie, gegarandeerd tegen deze waarde verzekerd. Er vindt dus geen afschrijving plaats. Voorwaarde is wel dat jij de motor bij een dealer koopt en een factuur kan overleggen, of dat de motor getaxeerd is door een erkend taxateur.

Ben jij tussen de 18 en 34 jaar en wil je zo snel mogelijk schadevrije jaren opbouwen?

35kW verzekering ook op uitdraai
Bij Combi Motors Verzekeringen bouw je nu 1 schadevrij jaar op, binnen 6 maanden!
Andere voordelen van Combi Motors Verzekeringen:

Geen alarmverplichting

Verzekering op basis van uitdraai vermogensbank (35kW)

Clausule i.v.m. terugzetten vermogen naar 11kW / 25kW / 35kW

3 jaar aanschaf- of taxatiewaarde vergoeding mogelijk

Mogelijkheid tot telefonisch contact en professioneel advies

Klik op de bovenstaande banner of ga direct naar CombiMotors.nl om een vrijblijvende offerte op te vragen voor jouw motorverzekering. Alvast veel rijplezier met je motor!

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2019 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram