Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Motorevenementen

Op zoek naar iets leuks wat motorgerelateerd is, om te bezoeken? Zoek niet verder! In de onderstaande lijst staan tal van evenementen, open dagen, toertochten en wedstrijden om te bezoeken. We proberen de lijst regelmatig aan te vullen met nieuwe motorevents, hierbij is alle hulp van jullie meegenomen. Weet je van open dagen, demo dagen, of toerritten die dit jaar zullen plaats vinden? Of misschien ben je zelf lid van een motortoerclub die ook niet-leden toelaat bij bepaalde ritten? Werk je bij een dealer met een speciaal event, uitverkoop of demo-dag? Neem contact met ons op en we zetten het evenement in de lijst met motor-evenementen.

Je proefritten verzekeren

Ga je naar een motorevenement waar je kan proefrijden op motoren? Denk bijvoorbeeld aan de MOTORbeurs Utrecht, een Kawasaki-dag, KTM Orange Days, Suzuki demo dag, Yamaha MT tour etc. Wist je dat je het eigen risico wat je eventueel mag betalen bij een onverhoopte valpartij, kan verzekeren? Allianz Global Assistance heeft een interessante kortlopende verzekering (dat kan al met een duur van één dag!) waarbij je het eigen risico verzekert voor proefritten en motorhuur. Vanaf € 5,50 per dag is het mogelijk om de borg en het eventuele eigen risico dat geldt bij de verhuur/proefrit te verzekeren. Om aanspraak te maken op de verzekering is het noodzakelijk om een ondertekend contract te hebben met daarop het bedrag van eigen risico en eventueel bestaande schades die de motor al heeft. Enkel geldig als je gaat proefrijden bij een bedrijf, niet bij een particulier. Je kan de verzekering voor een specifieke dag afsluiten, het is dus niet verplicht om dit door te laten lopen. Jij geeft door op welke dag (of dagen) jij gaat proefrijden of huren en de verzekering is alleen geldig op die dag(en). Meer weten? Ga naar de website van Allianz Global Assistance en daar is het ook mogelijk om de Eigen Risisco-verzekering ook direct af te sluiten.

Aantal evenementen: 7
Wanneer? Wat? Waar? Info
19 apr 2020Motorzegening GrubbenvorstGrubbenvorst centrumLaat je motor inzegenen voor een veilig motorjaar!
16 mei 2020 t/m 17 mei 2020Mega MotortreffenAutotron, 's Hertogenbosch4e editie. Motorfestival waar je ook kan proefrijden.
17 mei 2020Moto-Retro GenkGeleenlaan 29, Genk, BelgiëOldtimerbeurs voor motoren, brommers, fietsen
12 jul 2020Honda Day 2020Antwerpen, BelgiëJaarlijks Honda-evenement. Meer info later.
16 jul 2020 t/m 19 jul 2020Zwarte CrossLichtenvoordeAls je nog nooit van dit festival hebt gehoord..
22 aug 2020Wâldpyktreffen 2020Lutjewoude 1, AugstbuurtHet motorfeestje van 't noorden!
30 sep 2020 t/m 4 okt 2020InterMOT 2020Koelnmesse, Keulen (Duitsland)Grote Duitse motorbeurs met nieuwste modellen (tweejaarlijks)
Informatie

Startersmotor.nl probeert zoveel mogelijk evenementen toe te voegen, Startersmotor is in geen enkel geval de organisator van de evenementen. Het kan voorkomen dat er foutjes in de informatie staan, heb je een foutje gezien bij de informatie over een evenement? Neem gerust contact met ons op, dan passen we het aan.

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram