Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Motorevenementen

Op zoek naar iets leuks wat motorgerelateerd is, om te bezoeken? Zoek niet verder! In de onderstaande lijst staan tal van evenementen, open dagen, toertochten en wedstrijden om te bezoeken. We proberen de lijst regelmatig aan te vullen met nieuwe motorevents, hierbij is alle hulp van jullie meegenomen. Weet je van open dagen, demo dagen, of toerritten die dit jaar zullen plaats vinden? Of misschien ben je zelf lid van een motortoerclub die ook niet-leden toelaat bij bepaalde ritten? Werk je bij een dealer met een speciaal event, uitverkoop of demo-dag? Neem contact met ons op en we zetten het evenement in de lijst met motor-evenementen.

Vanwege het coronavirus kunnen evenementen mogelijk niet altijd doorgaan. Controleer altijd de link van een evenement om te zien of dat nog door gaat.

Aantal evenementen: 6
Wanneer? Wat? Waar? Info
23 feb 2023 t/m 26 feb 2023MOTORbeurs Utrecht 2023Jaarbeurs, UtrechtGrootste jaarlijkse motorbeurs van Nederland.
25 mrt 2023Motormarkt HardenbergManege Hoogenweg, HardenbergMotormarkt, motoren, brommers, onderdelen en accessoires
21 apr 2023 t/m 23 apr 2023World SBK Assen TT Circuit, AssenWorld superbike races
21 mei 2023The Distinguished Gentleman's RideDiverse steden in NederlandSponsorritten om geld in te zamelen voor o.a. prostaatkankeronderzoek en mentale gezondheid bij mannen
29 mei 202386e ElfstedentochtFrieslandNiet op de schaats, maar op de motor!
23 jun 2023 t/m 25 jun 2023MotoGP TT AssenTT Circuit, AssenMotoGP weekend
Informatie

Startersmotor.nl probeert zoveel mogelijk evenementen toe te voegen, Startersmotor is in geen enkel geval de organisator van de evenementen. Het kan voorkomen dat er foutjes in de informatie staan, heb je een foutje gezien bij de informatie over een evenement? Neem gerust contact met ons op, dan passen we het aan.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2023 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram