Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Motorevenementen

Op zoek naar iets leuks wat motorgerelateerd is, om te bezoeken? Zoek niet verder! In de onderstaande lijst staan tal van evenementen, open dagen, toertochten en wedstrijden om te bezoeken. We proberen de lijst regelmatig aan te vullen met nieuwe motorevents, hierbij is alle hulp van jullie meegenomen. Weet je van open dagen, demo dagen, of toerritten die dit jaar zullen plaats vinden? Of misschien ben je zelf lid van een motortoerclub die ook niet-leden toelaat bij bepaalde ritten? Werk je bij een dealer met een speciaal event, uitverkoop of demo-dag? Neem contact met ons op en we zetten het evenement in de lijst met motor-evenementen.

Vanwege het coronavirus zijn veel evenementen afgelast in 2020. Controleer altijd de link van een evenement om te zien of dat nog door gaat.

Aantal evenementen: 5
Wanneer? Wat? Waar? Info
12 mei 2020 t/m 31 okt 2020Kawasaki Green DaysAlle Kawasaki-dealersProefrijden op de nieuwste Kawasaki's, A1, A2 en A.
23 sep 2020 t/m 27 sep 2020End of Season SaleGoedhart Motoren, BodegravenHoge korting op motoren, accesoires, kleding etc. OOK ONLINE!
27 sep 2020Distinguished Gentleman's RideDiverse stedenLudieke motorrit voor goed doel
18 feb 2021 t/m 21 feb 2021MOTORbeurs UtrechtJaarbeurs, UtrechtDe bekendste motorbeurs van Nederland
18 apr 2021Motorzegening GrubbenvorstGrubbenvorst centrumLaat je motor inzegenen voor een veilig motorjaar
Informatie

Startersmotor.nl probeert zoveel mogelijk evenementen toe te voegen, Startersmotor is in geen enkel geval de organisator van de evenementen. Het kan voorkomen dat er foutjes in de informatie staan, heb je een foutje gezien bij de informatie over een evenement? Neem gerust contact met ons op, dan passen we het aan.

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram