Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Zo lang de voorraad strekt: Lego Ducati Panigale V4 R

 

Motorevenementen

Op zoek naar iets leuks wat motorgerelateerd is, om te bezoeken? Zoek niet verder! In de onderstaande lijst staan tal van evenementen, open dagen, toertochten en wedstrijden om te bezoeken. We proberen de lijst regelmatig aan te vullen met nieuwe motorevents, hierbij is alle hulp van jullie meegenomen. Weet je van open dagen, demo dagen, of toerritten die dit jaar zullen plaats vinden? Of misschien ben je zelf lid van een motortoerclub die ook niet-leden toelaat bij bepaalde ritten? Werk je bij een dealer met een speciaal event, uitverkoop of demo-dag? Neem contact met ons op en we zetten het evenement in de lijst met motor-evenementen.

Vanwege het coronavirus zijn veel evenementen afgelast in 2020. Controleer altijd de link van een evenement om te zien of dat nog door gaat.

Aantal evenementen: 4
Wanneer? Wat? Waar? Info
15 jan 2021 t/m 17 jan 2021De Noordelijke MotorbeursExpo AssenEen kleinere motorbeurs in het noorden van het land
19 feb 2021 t/m 21 feb 2021MOTORoutletbeurs UtrechtJaarbeurs, UtrechtTerug naar de oorsprong
18 apr 2021Motorzegening GrubbenvorstGrubbenvorst centrumLaat je motor inzegenen voor een veilig motorjaar
23 mei 2021Distinguished Gentleman's Ride Diverse stedenLudieke motorrit voor goed doel. Vanaf nu in mei.
Informatie

Startersmotor.nl probeert zoveel mogelijk evenementen toe te voegen, Startersmotor is in geen enkel geval de organisator van de evenementen. Het kan voorkomen dat er foutjes in de informatie staan, heb je een foutje gezien bij de informatie over een evenement? Neem gerust contact met ons op, dan passen we het aan.

 

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie en het kost jou niets extra. Win-win!
BOL.com - AliExpress - Booking.com - Amazon NL


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram