Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Yamaha TW125 (Trailway)

Yamaha TW125

Foto: Yamaha

De Trailway 125 is een funbike van Yamaha en kan niet echt worden gezien als serieuze motor. Met z'n dikke ballonbanden komt hij eerder lachwekkend dan agressief over. Het kleine 125cc luchtgekoelde blokje is afkomstig van de XT-serie van Yamaha en de motor is dan ook populair om achterop de camper te zetten of om mee te nemen naar de camping in Frankrijk. De snelheid komt niet echt boven de 100km/u en soms is het met harde wind lastig om boven de 80-90km/u te komen.

Een leuke motor dus voor binnendoor, waarbij provinciale wegen in principe niet vermeden hoeven te worden, zo lang er geen orkaan over het land raast. In de Aziatische landen is ook nog een 200cc versie verkrijgbaar die net even wat meer pit en snelheid heeft. Helaas is deze nooit in Europa verkrijgbaar geweest, maar aan de andere kant ; hoe vaak zie jij een TW125 rijden? De TW125 valt een beetje in het zelfde straatje als de Suzuki VanVan 125 en Honda MSX125. De TW125 is uiteraard geschikt voor het A1-rijbewijs en leuk voor de beginner met weinig budget, om een beetje te spelen rond de stad of op onverharde wegen.

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, luchtgekoeld
Cilinderinhoud 124cc
Versnellingen 5
Vermogen/koppel 8,8kW (12pk)
Gewicht 118kg rijklaar
Tankinhoud 7 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid +/- 100 km/u
Rijbewijs A1, A2, A
Verkoop je motor zonder gezeur.

Meer informatie over de Yamaha TW125 zoeken op internet:

Aangepast zoeken

 

 

Motor theorie online oefenen

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram