Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Kawasaki Z650 nu rijden

 

Yamaha XG250 Tricker

Yamaha Tricker

Foto: Yamaha

De Yamaha Tricker is een soort van BMX-fiets, maar dan met een motorblok. Een echte funbike dus, met genoeg pit voor in de stad en de directe omgeving er omheen! Met het lichte 250cc blok, is dit een leuke motor voor zowel beginnende als gevorderde rijders. Op een motor als deze, zal je niet snel grote afstanden afleggen. Voor ver woon-werk verkeer is het niets, al kan hij natuurlijk wel wat betekenen als je nog redelijk dicht bij huis werkt. Maar of je 'm alleen daarvoor zou moeten gebruiken? Ik zou er lekker op spelen en 'm juist niet voor woon-werk gebruiken!

Yamaha heeft de productie inmiddels stopgezet, maar in Nederland zijn ze nog redelijk goed verkrijgbaar. Toch is het niet zomaar een motorfiets die iedereen zou kopen en ik denk ook dat er maar weinig beginnende motorrijders zullen kiezen voor deze XG250. Zoek je dus een motor die je maar weinig op straat tegen zal komen, kijk dan misschien eens naar een Yamaha Tricker 250.

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, luchtgekoeld
Cilinderinhoud 249cc
Versnellingen 5
Vermogen/koppel 14kW (19pk)
Gewicht 118kg rijklaar
Tankinhoud 6 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid +/- 130 km/u
Rijbewijs A2, A
RAD - Alles voor de motorrijder

Meer informatie over de Yamaha Tricker 250 zoeken op internet:

Aangepast zoeken

 

 

RAD - Alles voor de motorrijder

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram