Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Yamaha Majesty 400

Yamaha Majesty 400

Foto: Yamaha

De Yamaha Majesty 400 is een woon-werk motorscooter, welke precies 25kW vermogen heeft en een gewicht van boven de 156kg, dus voorheen prima geschikt voor het lichte rijbewijs (25kW) en nu dus ook voor het A2-rijbewijs. Kom je eigenlijk zelfs nog 10kW vermogen te kort. De 400cc motor heeft voldoende vermogen om ook op de snelweg nog een mooie topsnelheid te halen of rustig door het fileverkeer heen te rijden.

Over een scooter valt vrij weinig te vertellen. Het is gas geven, sturen en remmen. Iedereen kan het! Remmen zal sowieso geen probleem zijn, met de twee remschijven op het voorwiel. Door z'n grotere uiterlijk is het in de stad wel wat lastiger om wendbaar tussen de auto's door te schieten, de motorscooter voelt zich dan ook beter in z'n element buiten de stad en op de snelweg. Bij motordealers en op online marktplaatsen kan je ze vinden voor niet al te veel geld en daarmee heb je een betrouwbaar werkpaard om je van A naar B te brengen.

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 395cc
Versnellingen CVT automaat
Vermogen/koppel 25kW (34pk)
Gewicht 203kg (207kg met ABS)
Tankinhoud 14 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid +/- 160-170 km/u
Rijbewijs A2, A
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

 

Verkoop je motor zonder gezeur.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie en het kost jou niets extra. Win-win!
BOL.com - AliExpress - Booking.com - Amazon NL


© Copyright 2007-2021 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!