Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Suzuki Intruder 800 (C/M)

Suzuki Intruder 800

Foto: Suzuki

Ook voor de startende motorrijders met een liefde voor cruisers/choppers/customs heeft Suzuki uiteraard een chopper klaar staan. Twee zelfs. De C800 en de M800. de M800 is alleen geschikt met een 25kW-typegoedkeuring en enkel tweedehands verkrijgbaar. De C800 is nog steeds nieuw leverbaar in het gamma van Suzuki en hiervoor is een 35kW-kit beschikbaar. Door het V-Twin blok heb je lekker veel koppel onder in toerental en ben je vlot weg bij het verkeerslicht en kan je ondertussen genieten van de omgeving om je heen. Een beetje gas en je zit al op de juiste (maximale) snelheden.

Snel rijden hoeft niet met deze motor, volgens motorfreaks.nl is boven de 100km/u rijden zelfs geen fijne belevenis en is dit echt een motor om met legale snelheden lekker te genieten van de omgeving. Het is een zware jongen en moet het meer van het koppel hebben dan van de pk's, ook vol vermogen. Bij 4000 toeren heb je al het maximale koppel, wat dus betekend dat je nooit aan het gas hoeft te hangen om snel van je plek te komen. Ook met het 35kW-rijbewijs dus erg fijn! Aangezien het een motor is om lekker te cruisen, maakt het weinig uit of je nu een M800 op 25kW haalt of een C800 op 35kW. Gewoon lekker genieten!

Voor een uitgebreide recensie wil ik je verwijzen naar de site van Motorfreaks.nl.

 

 

Motortype Viertakt, tweecilinder, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 805cc
Versnellingen 5
Vermogen/koppel M800: 25kW (34pk) / C800: 35kW (47,6pk)
Gewicht 277kg
Tankinhoud 15,5 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid 160-170 km/u
Rijbewijs A2, A
ChromeBurner motorgear

Meer informatie over de Suzuki Intruder 800 zoeken op internet:

Aangepast zoeken

 

 

RAD - Alles voor de motorrijder

 

 

Wil je reageren of heb je vragen? Dat kan hieronder:

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram