Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Combi Motors Verzekeringen - bereken je premie

 

Skyteam PBR125

Skyteam PBR125

Foto: Skyteam

De PBR is in de jaren '80 geleverd door Honda als bromfiets, bekend als de Honda ZB. Honda is de productie al vele jaren gestopt van de ZB en heeft de blauwdrukken en fabriekslijn verkocht aan China. Daar worden ze nu geproduceerd en worden ze in Nederland verkocht voor om en nabij de 1300 euro. De kwaliteit van de Chinese versie is wat minder, maar met goed (preventief) onderhoud, heb je veel plezier aan zo'n kleine minimotor. Tevens is dit de enige Skyteam motor die met toerenteller wordt geleverd, iets wat ontbreekt op de Dax, Gorilla en Monkey.

De meeste mensen met een lengte van 1m80 en hoger, hebben vaak de knieën in de weg zitten als je wilt sturen op de PBR, dit is te verhelpen door een ander stuur erop te monteren. Door de vele optische (en motorische) tuningparts voor de Skyteam blokken en mini-motortjes, kan je er een gepersonaliseerde motor van maken, waar er niet snel een exacte 2e van rond rijd. Ook met de PBR zal je in elk geval genoeg aandacht trekken. Wie wordt hier niet verliefd op?

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, luchtgekoeld
Cilinderinhoud 123cc
Versnellingen 4
Vermogen/koppel 5,6kW (7,6pk)
Gewicht 75kg rijklaar
Tankinhoud 7 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid +/- 89km/u
Rijbewijs A1, A2, A
ChromeBurner motorgear

Meer informatie over de Skyteam PBR 125 zoeken op internet:

Aangepast zoeken

 

 

Motor theorie online oefenen

 

 

Wil je reageren of heb je vragen? Dat kan hieronder:

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram