Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Combi Motors Verzekeringen - bereken je premie

 

Honda SH150i

Honda SH150i

Foto: Honda

De Honda SH150i motorscooter is een 150cc 1-cilinder 4-takt motorscooter welke een groot succes is in de wereld. Geschikt voor de stad, provinciale wegen en zelfs de snelweg kan je met deze scooter pakken. Bij de snelweg moet er wel bij gezegd worden dat de gemiddelde kruissnelheid van 110km/u dat goed vol te houden is en je bij snelwegen met een hogere maximumsnelheid, beter op de rechterbaan kan blijven en zo weinig mogelijk inhalen.

Met de grote 16 inch wielen, is de SH150 ook erg stabiel bij hogere snelheden. Het nadeel is dat je weinig bergruimte daardoor hebt onder het zadel, maar dat is op te lossen met een topkoffer. Suzuki zag het succes van de SH150 en heeft zelf daarom de Sixteen 150 op de markt gebracht tegen een iets lagere prijs. Is 150cc iets te weinig voor je? Dan kan je waarschijnlijk wel uit de voeten met de SH300i.

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 153cc
Versnellingen CVT automaat
Vermogen/koppel 11,6kW (15,7pk)
Gewicht 127kg
Tankinhoud 9 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid 115km/u
Rijbewijs A2, A
Verkoop je motor zonder gezeur.

Meer informatie over de Honda PS150i zoeken op internet:

Aangepast zoeken

 

 

MotoPlus proefabonnement 10 euro

 

 

Wil je reageren of heb je vragen? Dat kan hieronder:

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram