Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Adverteren

Startersmotor.nl is sinds 2007 (begonnen als '25kilowatt.nl) de eerste en grootste website specifiek voor de lichte motoren voor met name motorrijbewijs A1, A2 en A (code 80). Startersmotor geeft de bezoekers informatie over lichte motoren (tot 35kW), motortests, producttests, wetgeving, motortips en veelgestelde vragen m.b.t. het rijbewijs en motoren. De grootste doelgroep op deze website zijn (aanstaande/beginnende) motorrijders van 17-24 jaar, al komen op de onderwerpen en tests ook geregeld bezoekers langs met een hogere leeftijd dan 24 jaar. De grootste groep bezoekers heeft de leeftijd van 17 tot 34 jaar (34,5% van de bezoekers is tussen 18-24 jaar oud, 30,4% tussen 25-34 jaar). Deze bezoekers komen voornamelijk uit Nederland en België. Mede door de leeftijd van de website en goede SEO, staan wij in Google als het om 11kW of 35kW gaat, regelmatig op de eerste pagina, zo niet op de eerste plek. Bezoekers bekijken vaak de eerste drie hits in de zoekmachine, via een advertentie bij Startersmotor.nl komt uw boodschap aan bij uw doelgroep. Gemiddeld ontvangen we maandelijks tussen de 18.000-30.000 unieke bezoekers*, in de winter kan dit aantal wat lager liggen. Als u dit aantal doortrekt naar de Nederlandse motorbladen, dan ligt dit qua aantal minimaal op niveau met gedrukte media.

Tijdschriften worden steeds minder gelezen door de jongere generatie. De doelgroep 17-24 jaar koopt bijna geen motorbladen meer. Adverteren in tijdschriften met als doel de jonge motorrijders te bereiken, is minder zinvol dan online adverteren. De jonge generatie is nagenoeg de hele dag online en leest daar ook testverslagen en bekijkt motorvideo's op videosites als YouTube. Daarnaast kan er bij online advertenties direct worden doorgeklikt naar uw gewenste URL en is dit ook meetbaar. Via geprinte media moet men zelf nog op internet gaan zoeken en een actie uitvoeren, dat is een grotere stap dan direct op een reclame klikken om naar uw website of een specifiek product op uw website te gaan. Jonge motorrijders HEBBEN de toekomst, zij zijn de toekomst van uw onderneming op de lange termijn. Wilt u uw product bekend maken bij deze jonge doelgroep, dan bent u bij Startersmotor aan het juiste adres en tegen een veel lager tarief dan reclame in gedrukte motormedia.

 

Motorbladen: totaal verspreide oplage per uitgave (incl. gratis abonnees)

Blad Uitgeverij 2014 Q3 2014 Q4 2017
Moto73 New Skool Media 17054 14282 15000
Motor Magazine (gestopt) New Skool Media 11868 10266 11000
Promotor Pite Media 18953 18995 13000
MotoPlus Volgas Producties B.V. onbekend onbekend 27120

Bron: HOI Online - instituut voor media auditing, nu samengegaan met NOM Media. Gegevens van New Skool Media zijn niet meer opvraagbaar, maar zijn zichtbaar op de website van ZIGT Mediabureau. Oplage MotoPlus is afkomstig van diens tariefkaart.

Bezoekersaantal Startersmotor.nl 1 t/m 28 februari 2017 (buiten seizoen): 24.317 (totaal), 18.372 (uniek). *
Bezoekersaantal Startersmotor.nl 1 t/m 31 mei 2017 (motorseizoen): 38.014 (totaal), 28.292 (uniek). *

* Uiteraard houden wij rekening met referral spam. De genoemde aantallen zijn reeds voor 99% gefilterd van referral spam in de analytics software.


Wilt u adverteren op deze website? Dat is zeker mogelijk.
De website willen we zo gebruiksvriendelijk mogelijk houden, waarbij bijvoorbeeld pop-up advertenties of advertenties met geluid ongewenst zijn. Deze worden over het algemeen als zeer storend ervaren, daarom 'verweven' wij onze huidige advertenties tussen de tekst van de testverslagen. Wij bieden drie plaatsen aan voor uw advertentie: boven een artikel/onderwerp (net onder de menubalk) (1), onderaan de pagina (2) en bij motortests naast de specificaties (3). Advertenties bovenaan en onder de zoekbalk zijn over de gehele site (alle artikelen) zichtbaar.

Plaatsen en maten voor reclamebanners Voor desktopbezoekers tonen wij een billboard (970x250), leaderboard (728x90) en voor de smartphone gebruikers een medium rectangle (300x250 / 250x250) en 300x100. U betaalt één prijs voor beide advertentieformaten, u levert ons de twee (of drie) formaten aan en wij tonen deze afhankelijk van het apparaat waarop de bezoeker de website raadpleegt. Exta zichtbaarheid? Een billboard (970x250) kan tegen een kleine meerprijs geplaatst worden. De prijzen voor deze plaatsen variëren, maar de prijzen zijn wel vast (fixed fee), ongeacht het aantal pageviews. Meer informatie kunt u opvragen per mail.

Prijzen (fixed fee, geen limiet aan vertoningen)
Prijzen beginnen vanaf 55 euro netto per maand. Neemt u contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. Wij informeren u dan over de prijs. Maandelijks krijgt u een overzicht met kliks. Adverteren gaat echter niet alleen om kliks, ook om uw naamsbekendheid en/of dat van uw product. Als u een advertentie plaats in een tijdschrift, weet u ook niet hoeveel mensen het zien (en het lezersbereik van gedrukte media is absoluut niet te meten), laat staan er actie op ondernemen om meer geïnformeerd te raken over het product of de dienst.

Aan het adverteren zijn voorwaarden verbonden. Deze kunt u lezen in onze advertentie voorwaarden. Heeft u nog vragen? Neemt u alstublieft contact met ons op voor meer informatie.
Dit kan per mail, via deze link.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

  • Hoe zit het met jouw motorverzekering? Kan het misschien goedkoper en met betere voorwaarden? Laat Combi Motors gratis jouw situatie vergelijken bij meer dan 140 verzekeraars!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie en het kost jou niets extra. Win-win!
BOL.com - AliExpress - Booking.com - Amazon NL


© Copyright 2007-2021 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!