Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Kawasaki Eliminator 500

 

35kW-lijst / A2-motoren

Op deze pagina tref je de lijst met A2-motoren aan. Kies hiernaast voor een compleet overzicht via de 35kW-motorzoeker of kies hieronder voor een specifiek merk om daarvan alle 35kW motoren en motorscooters te tonen. Let op: Er zijn meer motoren beschikbaar voor het A2-rijbewijs, maar dit zijn de meest gangbare motoren in Nederland.

* Deze motoren zijn geschikt voor het A2-rijbewijs (de lijst bevat ook 25kW-motoren geschikt voor A2). De motoren hebben maximaal 35kW vermogen van zichzelf of zijn via de importeur leverbaar met 35kW. Er zijn ongetwijfeld meer 35kW-motoren in omloop, wij tonen alleen de motoren die het meest gangbaar zijn. Weinig jaren '80 spul of wat via grijze import in Nederland terecht is gekomen. Bij twijfel, neem gerust contact op.

Het aantal A2-motoren in de database: 661 (waarvan 199 ook voor het A1-rijbewijs).

 

Verkoop je motor zonder gezeur.
 

Kies het merk waarvan je alle 35kW-motoren en motorscooters wilt zien:

AJP
Aprilia
Benelli
Beta
BMW
Brammo
Cagiva
CFMoto
Derbi
Ducati
Harley Davidson
Honda
Husqvarna
Hyosung
Jawa
Kawasaki
KTM
Kymco
MASH
Moto Guzzi
Moto Morini
MV Agusta
MZ
Piaggio
QJMOTOR
Royal Enfield
Segway
Suzuki
SWM
SYM
Triumph
Vectrix
Vespa
VOGE
Volta
Yamaha
Zero

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!
  • Tip #2: Op zoek naar kleine onopvallende navigatie voor op de motor? De Beeline Moto II kan wat voor jou zijn, zo hoef je je dure smartphone niet op je stuur te plaatsen!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!