Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Zero Motorcycles Inc. is een Amerikaanse fabrikant van elektrische motorfietsen. Het bedrijf werd in 2006 gestart door Neal Saiki, een voormalige technicus uit de stal van NASA, het bedrijf bevind zich in de buurt van Santa Cruz, California in Scotts Valley. Zero maakt crossmotoren zoals de X en de hoogvermogen MX. Ook produceren ze straatmotoren, beginnende met de S in 2009.In 2011 kwam de XU op de markt, een kleinere straatmotor met uitneembare accu, het frame gebaseerd op dat van de Zero crossmotoren.

In 2012 introduceerde Zero de ZF9 Power Pack bij de Zero S en DS modellen, welke er voor zorgde dat ze de eerste elektrische productiemotoren werden die verder dan 160km konden rijden op een enkele laadbeurt. Zero heeft ook een kantoor in Nederland, bij diverse motordealers kan je Zero motoren aanschaffen.

Bron: Vrij vertaald van Wikipedia uit het Engels.

Bij elektrische motoren kijkt men niet naar het maximale vermogen, maar naar het continu-vermogen. Op dit moment (2015) zijn alle Zero Motorcycles motoren geschikt voor het A2-rijbewijs.

Motor theorie online oefenen

 

Er zijn 6 motoren die voldoen aan je zoekopdracht.

Zero DS
Zero DS
Zero DSR
Zero DSR
Zero FX
Zero FX
Zero FXS
Zero FXS
Zero S
Zero S
Zero SR
Zero SR
 

Natuurlijk zijn de A1-motoren van Zero ook geschikt voor het A2-rijbewijs.


 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram