Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Kawasaki Ninja 500 SE

 

Moto Guzzi is een Italiaanse fabrikant van motorfietsen. Moto Guzzi werd opgericht in 1921 in Mandello del Lario en is sinds 2008 één van de zeven onderdelen van Piaggio. De moderne Moto Guzzi's worden gekenmerkt door hun V-vormig motorblok. Deze motorblokken worden ook toegepast door Ghezzi & Brian en Magni. Het merk werd vernoemd naar Carlo Guzzi. De bedrijfsnaam was Moto Guzzi S.p.A., later Moto Guzzi SEIMM, Mandello del Lario (Como).

Tegenwoordig richt Moto Guzzi zich (weer) uitsluitend op de V-tweecilindermarkt. Rond het einde van de twintigste eeuw gingen er veel geruchten over een overname van Moto Guzzi door KTM en Ducati, maar in april 2000 werd het bedrijf overgenomen door Aprilia.

Bron: Wikipedia (ingekort)

Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Er zijn 9 motoren die voldoen aan je zoekopdracht.

Moto Guzzi Brevia 750
Moto Guzzi Brevia 750
Moto Guzzi Nevada Classic
Moto Guzzi Nevada Classic (tot 2011)
Moto Guzzi V7 II Stornello ABS
Moto Guzzi V7 II Stornello ABS
Moto Guzzi V7 III Stone
Moto Guzzi V7 III Stone
Moto Guzzi V7 Racer II ABS
Moto Guzzi V7 Racer II ABS
Moto Guzzi V7 Special II ABS
Moto Guzzi V7 Special II ABS
Moto Guzzi V7 Stone II ABS
Moto Guzzi V7 Stone II ABS
Moto Guzzi V85 TT
Moto Guzzi V85 TT
Moto Guzzi V9 Roamer/Bobber
Moto Guzzi V9 Roamer/Bobber

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!
  • Tip #2: Op zoek naar kleine onopvallende navigatie voor op de motor? De Beeline Moto II kan wat voor jou zijn, zo hoef je je dure smartphone niet op je stuur te plaatsen!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - bol - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!