Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Harley-Davidson is een Amerikaanse producent sinds 1903 van motorfietsen uit de staat Wisconsin. Het merk brak door toen tijdens de Tweede Wereldoorlog grote aantallen motorfietsen werden geleverd aan het Amerikaanse leger, onder de naam Liberator.

Harley-Davidson kent een schare van fanatieke fans - onder wie Hells Angels - die van geen kritiek op hun merk willen weten. Volgens niet-fans zijn Harley-Davidsons matig ontwikkeld, schieten ze vermogen tekort, laten de prestaties te wensen over en is de wendbaarheid matig. Toch ziet het bedrijf al twintig jaar op rij zijn omzet en winst stijgen. Harley-Davidson is de enige overgebleven grote Amerikaanse motorfietsenfabrikant. De grootste concurrent is het Japanse Kawasaki dat twee keer zo groot is. Pogingen om het specifieke geluid van de Harley-Davidson als merk te registreren, zijn mislukt.

Bron: Wikipedia (ingekort)

MotorkledingOnline is het grootste warenhuis voor de motorrijder in de Benelux

 

Er zijn 5 motoren die voldoen aan je zoekopdracht.

Harley Davidson 883 Roadster
Harley Davidson 883 Roadster
Harley Davidson Street 750
Harley Davidson Street 750
Harley Davidson Street Rod 750
Harley Davidson Street Rod 750
Harley Davidson XL883L Super Low
Harley Davidson XL883L Super Low
Harley Davidson XL883N 883
Harley Davidson XL883N 883

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram