Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

11kW-lijst / A1-motoren

Op deze pagina tref je de lijst met A1-motoren aan. Kies hiernaast voor een compleet overzicht via de A1-motorzoeker of kies hieronder voor een specifiek merk om daarvan alle 11kW-motoren en 11KW-motorscooters te tonen. Let op: Er zijn meer motoren beschikbaar voor het A1-rijbewijs, maar dit zijn de meest gangbare motoren in Nederland.

Vanaf 18 jaar mag je met het A1-rijbewijs op 125cc motoren rijden. Deze motoren hebben maximaal een cilinderinhoud van 125cc en een maximaal vermogen van 11kW en een vermogen/gewicht verhouding van maximaal 0,1kW/kg. Belgische bezoekers met langer dan 2 jaar het autorijbewijs mogen ook op deze 11kW/125cc motoren rijden (behaald na 2011? Dan is vier uur scholing verplicht, zonder examen).

Het aantal A1-motoren in de database: 190.

 

Verkoop je motor zonder gezeur.
 

Kies het merk waarvan je alle 11kW-motoren en motorscooters wilt zien:

AJP
Aprilia
Benelli
Beta
BMW
Brammo
Cagiva
Derbi
Honda
Husqvarna
Hyosung
Jawa
Kawasaki
KTM
Kymco
MASH
MZ
Piaggio
Rieju
Skyteam
Suzuki
SWM
SYM
Vectrix
Vespa
VOGE
Volta
Yamaha
Zero

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

  • Op zoek naar een goede motorverzekering? Combi Motors zoekt voor jou uit wat het beste bij jou past!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2023 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!